14 exclusieve items met Zweedse en Siciliaanse invloeden

HKliving slaat handen ineen met ontwerper Marie Olsson Nylander voor exclusieve collectie

Voor een nieuwe, exclusieve collectie slaat interieurmerk HKliving de handen ineen met interieurstyliste en ontwerper Marie Olsson Nylander.

''Afgelopen voorjaar hebben we de Marie Olsson Nylander for HKliving collectie exclusief via onze dealer Artilleriet Store in Gothenburg geïntroduceerd. Vanwege de grote belangstelling van onze bestaande dealers voor deze samenwerking en de vele vragen van consumenten over deze collectie, hebben wij besloten de collectie verder te verspreiden via ons dealernetwerk. Zo kunnen we de collectie toegankelijker maken voor alle consumenten.''

Marie is interieurstyliste, antiekliefhebber, decorateur en heeft een verfijnde smaak. In deze gelimiteerde collectie worden Zweedse en Siciliaanse invloeden zorgvuldig vermengd met vintage schatten en handgemaakte eigentijdse ontwerpen. Iets dat spannende patronen vormt, onverwachte combinaties van materialen en een open geest over wat een huis tot een thuis maakt.

Meer informatie:
HKliving
www.hkliving.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.