Het Anker uit Druten maakt zich op voor Meubelbeurs Brussel

Jeffrey Koster: "We slaan nu een duidelijke brug naar een duurzame, sustainable collectie"

"We zijn erg blij dat deze editie van Brussel gewoon doorgaat en we presenteren weer een prachtige collectie met veel nieuwe modellen. Zoals altijd zitten we dicht op de trends met enerzijds ronde vormen in zachte kleuren, anderzijds veel prachtige warme herfsttinten die perfect aansluiten bij deze tijd van het jaar", zegt Jeffrey Koster van het Anker.



"We slaan nu ook een duidelijke brug naar een duurzame, sustainable collectie", vervolgt hij. "Als grote speler in de Nederlandse en Europese meubelmarkt willen we daar graag een voortrekkersrol in vervullen. Denk aan duurzame, gerecyclede bekledingsmaterialen maar ook aan bewust groene keuzes in grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Deze weg zijn we definitief ingeslagen en de komende collecties zullen wat ons betreft aan zo veel mogelijk duurzaamheidscriteria voldoen."



"Uiteraard kunnen we onze klanten hier op deze editie van de Brusselse beurs volledig over bijpraten; daarnaast is een bezoek aan onze stand altijd de moeite waard. Vijf compleet nieuwe bankenprogramma’s, diverse nieuwe fauteuils en een compleet nieuw eetkamerprogramma staan in Brussel op onze bezoekers te wachten. Daarnaast brengen we de 'oval edition' van onze fameuze Lara/Zara eetkamer-benches… Een prachtige nieuwe aanvulling op deze uitermate succesvolle collectie. Kortom, tot gauw, tot Brussel!", besluit Jeffrey.



Meubelindustrie het Anker is op Meubelbeurs Brussel te vinden in hal 4 op stand 412.

Meer informatie:
Het Anker Meubelindustrie BV
Westerhout 7
6651 CW Druten
+31 (0)487512000
info@het-anker.nl     
www.het-anker.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.