Kasthall lanceert exclusieve edities van Feather

Kasthall lanceert vier nieuwe kleurstellingen van het handgetufte tapijt Feather. De nieuwe edities komen in zeer beperkte voorraad en zijn net als het oorspronkelijke ontwerp geïnspireerd op de verschillende verenkleedjes en veren van vogels. Bij de oorspronkelijke lancering in 2019 kwam Feather in zes verschillende kleurstellingen.

De inspiratie voor Feather komt van vogels over de hele wereld. Het patroon van het tapijt is specifiek geïnspireerd op de textuur van de overlappende buikveren van de pinguïn. "Met de toevoeging van deze vier nieuwe beperkte edities voegen we verdere dimensies toe aan het tapijt. Deze versies hebben nog meer karakter en persoonlijkheid, door de manier waarop de kleuren verschuiven in zowel toon als schaduw", zegt de ontwerpster van Kasthall, Ellinor Eliasson.

Feather is een handgetuft tapijt van zuivere wol en linnen bouclé. Het meest opvallende kenmerk zijn de veerachtige franjes, die het tapijt een kaderachtige rand geven. Feather werd oorspronkelijk gelanceerd in zes kleurstellingen. De vier nieuwe gelimiteerde versies zijn: "Kingfisher", "Nightingale", "Hummingbird" en "Pigeon".

De vier extra kleurstellingen zijn gemaakt van garen dat exclusief voor deze gelimiteerde collectie is ontwikkeld. De nieuwe edities worden geleverd in slechts vijf exemplaren van elke kleurstelling en zijn genummerd en gesigneerd door de ontwerpster Ellinor Eliasson.

Meer informatie:
Kasthall
www.kasthall.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.