Stand vol verlichting is bijna twee keer zo groot als in 2021

ETH pakt flink uit op Meubelbeurs Brussel

"Wij gaan op de beurs in Brussel de eerste geprinte versie van onze nieuwe catalogus seizoen 2023 presenteren en uitdelen onder onze dealers", vertelt Matthijs Grip van Expo Trading Holland (ETH). Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en importeert al bijna vijftig jaar trendy lampen, lichtbronnen en schakelmateriaal. 

Bijna 2 keer zo groot
Op Meubelbeurs Brussel pakt ETH flink uit. "Onze stand is voor de komende editie bijna 2 keer zo groot als vorig jaar en we zitten nu drie meter verderop  in dezelfde hal met een extra grote hoekstand van 115m2", meldt Matthijs.

Na een succesvolle beurs op De Woonindustrie in Nieuwegein brengt ETH ook in Brussel weer nieuwe modellen waarbij veel al uit voorraad leverbaar is. "Wij presenteren ons steeds meer en meer als one – stop – shop voor alle interieurprofessionals die verlichting verkopen omdat wij de armaturen, lichtbronnen, schakelmateriaal etc. in één bestelling bij de klant kunnen leveren", somt hij de voordelen op. "Hiermee ontzorgen we de klant en kunnen we met onze jarenlange expertise de beste adviezen geven m.b.t. decoratieve verlichting."

"Onze bezorgtijd is verkort naar 24 uur in zowel Nederland als België. Het is voor iedereen erg interessant om een bezoek te brengen aan onze stand en de nieuwe modellen te bewonderen en gebruik te maken van de mooie beursacties", aldus Matthijs.

4000 producten
ETH zit in Gorinchem. Het heeft bijna 4000 verschillende producten in huis. Dat uitgebreide aanbod is onder te verdelen in diverse stijlen. Van strak en modern, tot exclusief en landelijk.

Het bedrijf is een halve eeuw geleden opgericht. In eerste instantie als groothandel in verlichting voor speciaalzaken. Begin deze eeuw kwamen daar de lichtbronnen bij. Tien jaar geleden werd het assortiment ook aan meubelwinkels aangeboden. Vanaf 2015 ging ETH haar stijl aanpassen aan interieurzaken, zonder dat daarbij de verlichtingsspeciaalzaken werden vergeten. Dat heeft het bedrijf geen windeieren gelegd.

De nieuwe catalogus is hier al in te zien.Meer informatie:
Expo Trading Holland B.V.
Galvaniweg 6
4207 HM  Gorinchem
T. +31(0)183-631378
info@expotrading.nl  
www.expotrading.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.