Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

''Hoogtepunt bij nieuwe wintercollectie Onshus is vazenserie Cilider''

Bij Onshus geloven ze dat creativiteit, kwaliteit en liefde het leven mooier maken. "Wij werken graag met pure materialen van de hoogste kwaliteit: hout, keramiek, glas en metaal. De gehele collectie wordt geproduceerd in Nederland en Europa. Als het kan geven we de producten graag een extra (dubbele) functie mee: details maken het product."



Het hoogtepunt binnen de nieuwe wintercollectie 2022 is de vazen serie Cilider. Deze serie bestaat uit twee verschillende modellen waarbij keuze is tussen 8 of 12 cilinders in het ontwerp. Ook zonder bloemen zijn de vazen een (sculpturale) eyecatcher op de tafel of in de kast. "Ons glaswerk is voornamelijk mond geblazen en van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft het een bijzonder heldere glans, iets wat altijd een vleugje stijl toevoegt aan de omgeving."



Tot slot willen Peggy Mes en Yardena Grifhors van Onshus de aandacht richten op de comfortabele gebreide plaid Rice. "Het breisel is bijzonder decoratief en contrasterend in de hoek. Beschikbaar in mooie basiskleuren. De kleur Pebble is onze favouriet door zijn mooie naturel look. Heerlijk om om je heen te slaan deze winter als de kachel wat lager komt te staan."

Meer informatie:
Onshus
Domstraat 18
3864 PP Nijkerkerveen
info@onshus.nl
www.onshus.nl 
Peggy Mes: 0031 6 53218021
Yardena Grifhorst: 0031 6 25048472

Showroom
De Woonindustrie
Symfonielaan 1 Nieuwegein
Unit 2 C018b 

Publicatiedatum: