Eerste flagshipstore van Belgisch designhuis Gardeco Objects opent in Sydney

Op 8 november 2022 opent een Belgisch designhuis haar allereerste monobrand-boetiek en dat in Woollahra, ten oosten van Sydney, Australië. Dat doet de uitgever van kunst- en designobjecten in samenwerking met Richard Haigh, zaakvoerder van high end-interieurconcept Parterre en trouwe partner van Gardeco Objects in Australië.

Gardeco Objects heeft sinds haar oprichting in 1999 als missie om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek. Een missie die  het Belgische bedrijf intussen meer dan waarmaakte met honderden high end-verdeelpunten in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en Europa. Opnieuw voegt Gardeco Objects de daad bij het woord, dit keer met een spectaculaire flagshipstore onder de naam Gardeco by Parterre in Sydney, Australië. Die ademt de kenmerkende luxueuze look en feel van het merk en haar kunstobjecten. Na jaren aanwezig te zijn op de Australische markt vergroot het designhuis er op die manier haar visibiliteit.In de nieuwe conceptstore zal jarenlange partner Parterre  alle en uitsluitend collecties van Gardeco Objects aanbieden: Bronzo, Vidrio, Terra, Forms & Functions en Muralis. Die omvatten onder meer  handgemaakte, hedendaagse bronzen beelden in gelimiteerde edities, weelderige glazen schalen en keramische kunstobjecten van Belgische en  internationale kunstenaars en designers.De nieuwe Gardeco Objects-showroom wordt officieel en feestelijk ingehuldigd op 8 november 2022 door zaakvoerder Jan Simaey, in aanwezigheid van de pers en van gerenommeerde Australische architecten en interieurdesigners.

Meer informatie:
Gardeco Objects
+32 50 827 762
info@gardeco.eu
www.gardeco.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.