En de volgende stap voor FEST is: Brussel

De volgende stap voor FEST is Brussel, op 2 december opent het interieurbedrijf daar de deuren van haar eerste winkel in de levendige wijk Châtelain. En de ambities van het designmerk reiken verder dan dat; ook een winkelopening in Duitsland staat op de wishlist. Om deze groei mogelijk te maken, wordt nu via een crowdfundingactie naar nieuwe investeerders gezocht.

In 2019 stapte Rinkelberg Capital, investment office van TomTom oprichters Corinne Vigreux en Harold Goddijn, al aan boord. Mede dankzij deze investeerder konden de eerste stappen richting substantiële groei worden gezet en opende FEST onder andere een winkel in Antwerpen, Rotterdam en Gent. Het lanceren van de CrowdAboutNow-campagne is stap twee van het langetermijndoel van FEST om uit te kunnen groeien tot een wereldspeler en gamechanger in de traditionele meubelindustrie.

Meer informatie:
FEST
+31 20 808 53 47
sales@festamsterdam.com
www.festamsterdam.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.