Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

World of Tents reageert snel en efficiënt op calamiteiten tijdens de crisis in Oekraïne

Het Belgische World of Tents biedt naast high-end glamping met Autentic en de alomgekende scoutstenten van Alpino ook onderdak en hulpgoederen aan Oekraïne. Het moederbedrijf omvat een handvol merken. Elk met zijn eigen doel en de gedeelde liefde voor tenten en het bijhorende vakmanschap, design en de kwaliteit ervan.

Het merk wist met haar wereldwijd strategisch geplaatste depots snel en efficiënt te reageren op calamiteiten tijdens de crisis in Oekraïne. Ook vandaag, zo’n 8 maanden na het uitbreken van de crisis in Oekraïne blijft Alpinter doorgaan met het produceren en leveren van hulpgoederen zolang het conflict zich blijft ontwikkelen. World of Tents weet zijn unieke positie met interne kruisbestuivingen tussen de merken nog meer te claimen.



Alpinter antwoordt binnen 24 uur
Binnen de 24 uur mobiliseerde Alpinter hulpgoederen vanuit de vestigingen in België en Bulgarije naar Oekraïne en de aangrenzende landen namens VN- en Rode Kruisorganisaties. De Rwanda crisis (1994) was de eerste grote noodsituatie waar Alpinter bij betrokken was. De acties na natuurrampen in Honduras en Colombia (1998) en de Kosovo-oorlog (1999), volgden en toonden de effectiviteit van de innovatieve producten.

Alpinter groeide als bedrijf en ontpopte zich als internationaal specialist. De combinatie van de wereldwijde productiefaciliteiten en Europese magazijnen zorgen voor een snelle injectie van de goederen waar nodig. Ondertussen zijn vele tussenkomsten gepasseerd waar Alpinter zijn efficiënte methode nogmaals bewezen heeft. Alpinter blijft een partner van Oekraïne tijdens het aanslepende conflict en reageert ondertussen ook op andere wereldwijde rampen zoals de overstromingen in Pakistan.

“Door het bestaan van snel reagerende bedrijven als Alpinter kunnen hulporganisaties hun taken op het terrein uitvoeren. Wij zijn al jaren een vertrouwde partner van vele grote en minder grote NGO’s, die op ons rekenen voor onze professionele aanpak, daadkracht, snelheid en flexibiliteit. Wij zijn een wereldleider in onze branche”, aldus Glenn Verborgh, mede-oprichter en CEO Alpinter.

Meer informatie:
World of Tents
www.worldoftents.group

Publicatiedatum: