Decoline deelt reeks noviteiten

Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met de Duitse fabrikant Büsche, dat gordijnrails en -roedes produceert. Onder andere de Quadro profielen, de 503 elektrische rails en de 20 en 28 mm roedes van Büsche vormen een vaste waarde in de Decoline collectie. Daaraan worden nu enkele nieuwigheden toegevoegd, zoals de Lip-rails en de nieuwe elektrische rails Pur - Cos – Fin.De Lip-reeks bestaat uit nieuwe decoratieve rails van Büsche met een minimalistische look. Uniek is het verborgen glijkanaal waardoor het gordijn onder de rail lijkt te zweven. De rail komt in twee afmetingen 25x25 en 40x15 en in een hedendaags kleurenpallet.

Het aanbod decoratieve elektrische rails van Büsche werd uitgebreid met maar liefst drie nieuwe rails. Naast de gekende ronde 28 mm 503 rail, zijn er nu ook de Pur, Cos en Fin. Drie knap vormgegeven rails in moderne kleuren. Mogelijk zowel met Somfy als Trietex motor. Alle drie zijn ze eveneens mogelijk als manuele rail.

Meer informatie:
Decoline
www.decoline.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.