Nora lanceert 'betaalbaar klassiek design'

Nora by Interface lanceert haar rubberen vloer: noraplan convia. De rubberen vloercollectie is speciaal ontwikkeld voor architecten en projectontwikkelaars die esthetische, functionele ruimtes creëren in grote gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen. Noraplan convia biedt hoogwaardig duurzaam design tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.Slimme oplossing
Grote gebouwen vereisen enorme hoeveelheden vloerbedekking en elke centimeter moet jarenlang perfect functioneren. Noraplan convia geeft architecten en projectontwikkelaars de vrijheid om dit soort gebouwen in zijn geheel te voorzien van rubberen vloeren. Het kleurenpalet bestaat uit twintig klassieke en neutrale tinten waaronder grijs, beige, terracotta, gedempt blauw en groen.

Elke basiskleur is voorzien van vijf kleurkorrels die de vloer op de natuur geïnspireerde diepte geven. Om levendige accenten te creëren zijn er aanvullend acht krachtige accentkleuren in geel, paars, groen, blauw en rood. In combinatie met Interface tapijttegels, andere nora rubbervloeren of luxe vinyltegels (LVT) biedt noraplan convia betaalbare ontwerpmogelijkheden om een ruimte uniek te maken.

"Een goede prijs-kwaliteit verhouding hoeft niet ten koste te gaan van duurzaam design of de planeet", legt Katja Selberdinger, Head of Product Design bij nora by Interface, uit. "noraplan convia is functioneel, kan worden gebruikt in ruimtes met veel loopverkeer en is onafhankelijk geverifieerd CO2-neutraal ter ondersteuning van bouwcertificeringen zoals LEED en BREEAM".

Zoals alle nora vloerbedekkingen is noraplan convia ergonomisch, slipvast en gemakkelijk in onderhoud en schoon te houden. De producten zijn bovendien vrij van PVC en ftalaat weekmakers. noraplan convia is via het Interface Carbon Neutral Floors™-programma CO2-neutraal gecertificeerd, zonder extra kosten voor de klanten. De rubberfabriek in Weinheim, Duitsland, werkt voortdurend aan het vermijden of verminderen van CO₂-uitstoot en daarmee aan het verder verkleinen van de eigen CO₂-voetafdruk. Het bedrijf compenseert de emissies die nog onvermijdelijk zijn.

Meer informatie:
nora by Interface
www.nora.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.