Meubelfabrikant Jan-Wout Hulstein over deelname High Point Market

"Wat opvalt is dat hier geen angst heerst zoals we die in Europa kennen"

"Het was voor ons de mooiste stand ooit op High Point Market die we met drie containers vol noviteiten hadden ingeruimd", zegt een enthousiaste Jan-Wout Hulstein, eigenaar van meubelfabriek Asiades met vestigingen in Azië en Nederland.

Vandaag beleeft de vakbeurs voor woninginrichters, die zaterdag 22 oktober met meer dan 2000 exposanten van start ging, haar laatste dag. Met Jan-Wout Hulstein blikken we kort terug op deze Amerikaanse beurs. 

"
De eerste klanten kwamen al toen we nog aan het opbouwen waren. Wat opvalt is dat hier geen angst heerst zoals we die in Europa kennen. In Noord-Europa is het dan al snel dat er enige terughoudendheid is over 2022 en dat er maar weinigen zijn die plussen. Hier dus niet, iedereen draait lekker en groeit door!", weet hij te vertellen.

Op de laatste April Spring Market was er vooral een voorraadprobleem gebaseerd op de 2021-cijfers, maar ook daar hoor je weinig meer over. Dus al met al hebben we een erg positieve en goede beurs gedraaid. We hebben  qua indeling erg scherp gezet op concepten en ons totaalaanbod uitgebreid met een prachtige Rey7 stand!
Dit was de laatste beurs die we doen dit, we kijken uit naar 2023. In Europa hebben we wat wind tegen, maar het valt voor ons bedrijf tot nu toe toch best mee. We gaan er weer vol tegenaan", besluit Jan-Wout.

Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com 
www.asiades.com 

Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com 
www.arocca.com 

Rey7
www.rey7.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.