Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wellmark presenteert haar nieuwe kleur glas

Wellmark werd in 2017 opgericht door Marleen van den Bogaart. Ze wilde een nieuwe uitdaging waarbij ze 'een goed product op de markt wilde zetten'. Al snel vloeide hier Wellmark uit voort, een luxeproduct van hoge kwaliteit en goed voor mens en omgeving. Nu deelt het bedrijf dat ze hun assortiment uitbreiden met nieuwe glas kleuren.

''Yes! Met trots kunnen wij onze nieuwe kleur glas laten zien! SMOKEY BLACK met een heerlijke DARK AMBER geur. Voor ons én onze klanten een totaal nieuwe Wellmark beleving.''

Divers
Het assortiment van Wellmark is divers. ''Zo hebben wij een mooi aanbod van handverzorgingsproducten zoals handzepen en handlotions tot aan de heerlijkste geurstokjes en geurkaarsen.''

Alle producten van Wellmark worden lokaal geproduceerd in sociale werkplaatsen, hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De herkenbare flessen van Wellmark zijn van glas, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Maar ook handig, er is bewust gekozen voor glazen flessen, om het gebruik van plastic tegen te gaan. Daarnaast kunnen alle producten opnieuw gevuld worden met de navulverpakkingen, zodat er nog langer van het product genoten kan worden.



Meer informatie:
Wellmark
info@wellmark.nl  
www.wellmark.nl  

Publicatiedatum: