'Kunstuitgeverij' sluit zich aan bij Belgian Furniture

Belgian Furniture verwelkomt het Belgische bedrijf Gardeco in haar vereniging. Het in België gevestigde bedrijf, opgericht door Sonja Crevits en Jan Simaey in 1999, kan worden beschouwd als een kunstuitgeverij, gespecialiseerd in handgemaakte decoratieve designobjecten.

Elk Gardeco-product wordt geproduceerd in kleine familiebedrijven over de hele wereld die het belang van een duurzaam en ethisch productieproces begrijpen. Ze worden gemaakt door de handen van bekwame ambachtslieden die kleine batchproductietechnieken gebruiken. Traditionele productiemethoden in combinatie met hedendaagse experimentele benaderingen resulteren in hoogwaardige, unieke producten die voldoen aan elke esthetische en technische eis. Elke studio is sinds vele jaren gespecialiseerd in hun ambacht, zijnde de productie van objecten in keramiek, brons, glas of zelfs speksteen. 

Belgian Furniture is een initiatief van Fedustria. ''BelgoFurn is de afdeling meubelexportpromotie van Fedustria, de Belgische Vereniging van Meubelfabrikanten. Belgian Furniture presenteert zich als een inspirerende reis door het weidse landschap van de Belgische meubelen.''

Meer informatie:
Belgian Furniture
info@belgofurn.com 
www.belgofurn.com
www.gardeco.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.