Roel Vandebeek ontwerpt tafel voor Kluskens

De aanwezigheid van een tafel in een ruimte is zeer bepalend en vaak overheersend. Als ontwerper is Roel Vandebeek daarom vertrokken vanuit de ‘rankheid’ van een tafel. "Tijdens het zoeken naar dit verfijnd lijnenspel ontstond de Ballerina, die elegant op haar poten staat. Functioneel omwille van de verschillende afmetingen en vormen van de bladen, sierlijk en dynamisch door het beweeglijke onderstel dat hiermee een symbiose vormt", zo laat Kluskens weten in een persbericht.

De bladvorm houdt het midden tussen geometrische en organische contouren: de gecorrigeerde ovaal is aan de korte zijdes breed genoeg voor een volwaardige zitplaats.

Over Roel Vandebeek
Roel is een allround ontwerper die actief is op verschillende terreinen binnen de vormgeving. Hij richtte zijn eigen bureau op eind ’96 en werkt sindsdien voor diverse nationale en internationale bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen vertrekken steeds vanuit de identiteit. Het zijn originele, verrassende producten, objecten en installaties met een vleugje humor.

Meer informatie:
Kluskens
Pannenweg 127
6031 RK Nederweert
0495 626 405
info@kluskens.nl
www.kluskens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.