Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na zes jaar krijgt Masterly the Dutch in Milaan een nieuwe plek

Na zes jaar Palazzo Francesco Turati is het tijd voor een frisse upgrade naar een nieuwe locatie voor het Masterly the Dutch in Milaan, aldus initiatiefnemer en organisator Nicole Uniquole. Nu nog dichter bij de Duomo in het centrum van Milaan.

''Wie Milaan zegt denkt aan de Duomo, de chique Galleria Vittorio Emanuele, Palazzo Reale en het Palazzo met de toren. Met hun karakteristieke façades allemaal gelegen aan het imposante Piazza del Duomo. In één van deze vier toplocaties excelleert vanaf april 2023 Masterly - the Dutch in Milano! Een hotspot tijdens de Salone del Mobile.''

In Milaan staat het Palazzo dei Giureconsulti bekend als het Palazzo met de toren. In opdracht van Giovanni Angelo Medici, die onder de naam Pius IV de pauselijke troon beklom, begon de bouw in 1562 naar een project van Vincenzo Seregni, de architect van de Duomo.

Vijfhonderd jaar historie geven een onschatbare gelaagdheid en meerwaarde aan de ruimtes. De gewelven, het monumentale trappenhuis, het stucwerk, de decoraties en de historische lichtinval zijn bewaard gebleven in de verschillende presentatieruimtes. 

Masterly - The Dutch in Milano is na zes jaar uitgegroeid tot een hotspot tijdens de Salone del Mobile. Half november organiseert Uniquole een kijkdag in het Palazzo dei Giureconsulti voor potentiële deelnemers. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar op de begane grond, de eerste en tweede verdieping. Neem contact op met Nicole Uniquole voor meer informatie.

Meer informatie:
Nicole Uniquole
[email protected]
www.uniquole.nl 
Tel: (06 50253961) 

Publicatiedatum: