Grote brand treft woonboulevard Delft

Afgelopen weekend is de brandweer dag en nacht bezig geweest met een gigantische brand bij de woonboulevard in Delft, waar onder andere Beter Bed, Keuken Kampioen, Beddenreus, Bruynzeel Keukens, Gamma, Haco wonen & slapen, Leen Bakker, Grando Keukens & Bad, Kwantum, Scandic Bedden en Jysk gevestigd zitten.

Een medewerker van het laatstgenoemde bedrijf ontdekte de brand in het magazijn. "Zij zijn meteen de winkel uitgegaan. Het is onduidelijk of de brand ook daadwerkelijk in het magazijn is ontstaan. Gelukkig is niemand gewond geraakt”, zegt woordvoerder Nick Möller van Jysk.


Foto ter illustratie: Dreamstime.

Kort voor sluitingstijd werd de woonboulevard ontruimd vanwege de brand in het pand van de Deense meubelzaak, gelegen aan de Leeuwenstein. Direct werd de brandweer ingeschakeld, die vervolgens bijna 12 uur lang het vuur heeft bestreden. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Door de grote rookwolken werd er een NL-Alert verstuurd en mensen in Delft, Rijswijk en Den Haag kregen het advies om hun ramen en deuren te sluiten en hun ventilatie uit te schakelen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.