Voortman geeft keuken van 8000 euro weg

Voortman Keukens, Badkamers en Buitenleven heeft een vestiging in Assen geopend en gaat dit vieren met tal van acties. Zo geeft het bedrijf tijdens de open dagen een keuken weg van 8000 euro.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober vinden de open dagen plaats in de nieuwe zaak aan de Jan Fabriciusstraat 1 in Assen (tegenover de Mediamarkt). Eigenaar Albert Staal van Voortman Keukens, Badkamers en Buitenleven zegt tegen de Drentse krant dat het niet ophoudt met leuke acties tijdens de open dagen, maar ook daarna de aanbiedingen 'gevierd' zullen worden.

Hoe de keuken van 8000 euro gewonnen kan worden? ''Hang de betreffende poster/advertentie voor het raam, maak er een foto van en post deze op de Facebook en-/of Instagrampagina’s van Voortman. Beide pagina’s nog even liken en duimen maar! Zaterdag 29 oktober kiest een notaris de keukenwinnaar die persoonlijk bericht krijgt.", meldt het keukenbedrijf.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.