Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mars & More inspiratie te vinden bij diverse Cash & Carry’s in binnen- en buitenland

De sfeer van Mars & More is naast de webshop ook te proeven en beleven bij diverse Cash & Carry’s in zowel binnen- als buitenland. In deze professionele inkoopcentrums bevinden zich meerdere exposanten onder één dak en deze zijn uitsluitend toegankelijk voor bedrijven. Bij deze stands krijgen de consumenten de ultieme Mars & More beleving. Daarnaast zijn de producten altijd direct uit voorraad mee te nemen en geldt er een lage minimum afname.



Bij de Cash & Carry vestigingen kan de klant inspiratie opdoen en de gehele collectie van Mars & More zien, voelen en beleven. Het assortiment is in één oogopslag te zien en de producten zijn logisch ingedeeld en op een stijlvolle manier bij elkaar gepresenteerd door de visual merchandising crew. Dit zorgt voor een sfeervol geheel en optimale inspiratie voor een mix & match van producten.



Cash & Carry Tica
De stand van Mars & More is begin dit jaar binnen TICA Trends & Trade Aalsmeer verhuisd. De twee stands zijn nu tegen over elkaar geplaatst waardoor de klanten van Mars & More nog meer de sfeer kunnen proeven en ze kunnen nu in één oogopslag het assortiment zien.

Uitbreidingen
Om de klanten van Mars & More meer beleving te bieden is het bedrijf constant aan het uitbreiden. Daarom is de Mars & More stand in Ahrensburg uitgebreid van 70 vierkante meter naar maar liefst 103 vierkante meter én hebben ze een nieuwe stand geopend in de Blumengroßmarkt Nordbayern in Rednitzhembach. Deze stand is 72 vierkante meter groot. Kortom genoeg ruimte voor de ultieme Mars & More beleving.



Cash & Carry’s in Europa
In de afgelopen jaren is het aantal stands behoorlijk gegroeid. Momenteel heeft Mars & More in de volgende centra een inspirerende stand:

  • TICA Trends & Trade Aalsmeer
  • TICA Trends & Trade Venlo
  • Trademart Brussel
  • Sell It Nord Ahrensburg
  • Coon Lifestyle im BGH Rednitzhembach
  • Haus der Trends Prien am Chiemsee
  • Trend- & Blumenbörse Luzern

Benieuwd naar alle Cash & Carry adressen en openingstijden waar dé Mars & More beleving te vinden is? Neem dan een kijkje op de website.



Mars & More
Mars & More is een groothandel in unieke woonaccessoires en lifestyle producten. "Om er zeker van te zijn dat we trendsettend zijn vernieuwen we onze collectie voortdurend. In de collecties vind je de missie van Mars & More terug: de natuur terugbrengen in het dagelijks leven van de consument. Het assortiment bestaat uit met zorg geselecteerde producten met eigen ontwerpen", aldus Mars & More.

De uitgebreide collectie is verkrijgbaar voor alleen retailers bij de Cash & Carry vestigingen. De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en tevens te bestellen via de webshop.

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30-32
8013 PM Zwolle
038 460 6010
sales@marsmore.com
www.marsmore.nl

Publicatiedatum: