'Recor pakt uit met stijlvolle relaxsofa’s in een nieuw luxueus leder'

In gesprek met CEO Adrien Corthouts over deelname aan Meubelbeurs Brussel

Zijn jullie klaar voor Beurs Brussel?
“Beurs Brussel is een van de hoogtepunten van het jaar voor Recor. Het resultaat van maanden voorbereiding, een staaltje van teamwork. Designers en prototypisten, schrijnwerkers en stiksters, stoffeerders en magazijniers, marketing, sales, customer care. Iedereen bij Recor haalt het onderste uit de kan in de aanloop naar de Beurs", legt Adrien, kleinzoon van oprichter René Corthouts, enthousiast uit.

Welke nieuwigheden mogen we verwachten?
"Handgemaakte sofa’s met veel mogelijkheden qua opstelling, functies en afwerking, dat is waar Recor voor staat. Het naadloos integreren van relaxfuncties in moderne en tijdloze modulaire sofa’s is onze specialiteit. De nieuwe modellen Vito, June, Cavallino, Ferrara en Aria zijn daar perfecte voorbeelden van.

Verder lanceren we het model Santino met een innovatieve uitschuifbare rug."


Model Cavallino

Recor introduceert ook een nieuw leder?
"Inderdaad! Recor heeft reeds drie leders in collectie, elke met een aparte uitstraling: Namibo, Samoa en Mammut. Daar voegen we Natura aan toe. Natura is een sterk leder met een dikte tot 2 mm en is voorzien van van een mooie print die het luxueuze karakter accentueert. De huiden die geselecteerd worden voor Natura leder ondergaan een rigoureuze controle. Ze moeten voldoen aan hoge normen qua dikte, sterkte, look en algemene kwaliteit."


Model Ferrara in Natura leder.

Presenteert Recor ook nieuwe relaxfauteuils?
"Jazeker, de ruime collectie Move Classic relaxfauteuils wordt uitgebreid met twee modellen met traagschuim in de rug, die elk verkrijgbaar zijn in drie afmetingen (mini, compact en standaard)."


Relaxfauteuil Bardolino.

Recor heeft ook een budgetvriendelijke collectie?
"Klopt, de Belform collectie zal ook gepresenteerd worden op Beurs Brussel. Dit is een collectie voor wie op zoek is naar een straffe prijs-kwaliteit verhouding. Je zal ondermeer de nieuwe modellen Concordia, Duchesse en Fiorenzo kunnen ontdekken."Organiseert Recor dit jaar weer een receptie?
"Dat is een traditie die we in ere houden! Op maandagavond nodigen we iedereen van harte uit om samen met ons te genieten van een glaasje, een drankje en gezellige live muziek."

Recor Hal 5 stand 405

Maandag 7 november vanaf 19u

Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie:
Recor
www.recor.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.