Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Falmec’s Shelf in de spotlight:

Wandplank met geïntegreerde afzuiging voor de eigentijdse keuken

In de derde week van de woonmaand wil Falmec Nederland de Shelf graag in de spotlight zetten. Dit nieuwe, innovatieve systeem past met zijn multifunctionele design in de huidige keukenconcepten en woonstijlen. De Shelf is één van de hoogtepunten uit de nieuwe Elements-collectie van Falmec. Deze serie omvat een drietal systemen waarbij de afzuigkap volledig uit het zicht is verdwenen, maar als geïntegreerde afzuiging onderdeel is van het design. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Shelf
De naam Shelf, één van de nieuwste systemen van Falmec, verraadt al zijn uiterlijk. "Minimalistische look of juist een eyecatcher? Dat is afhankelijk hoe je Shelf gaat gebruiken." Het muurelement met geïntegreerde afzuiging is minimaal 120 cm breed en kan aangevuld worden met extra modules van 60 en 90 cm aan de rechter- of linkerkant. Op deze manier kunnen verschillende samenstellingen worden gecreëerd.



Recirculatie Multi-Air-technologie
Dankzij de recirculatie Multi-Air-technologie kan de platte afzuigbody worden geïnstalleerd in een plankstructuur van slechts 10 cm, die is uitgerust met een uitschuifbare glasplaat om de aanzuigkracht te vergroten. De zwart gelakte body wordt zowel frontaal als zijdelings omsloten door een zwart satijn aluminium profiel. Het onderste deel integreert een Ledstrip met dynamisch licht dat het werkoppervlak over de gehele lengte van de plank verlicht.

Meer informatie:
Falmec Nederland
www.falmec.nl

Publicatiedatum: