Plinten & Profielen Centrale sluit zich aan bij Stichting Vloerverwarming en Parket

Bij zowel consumenten en partijen als bouwers, vloerverwarmingsspecialisten en zelfs parketbedrijven, bestaat vaak grote onduidelijkheid over de toepassing van parket op vloerverwarming. Om dit thema ‘parket op vloerverwarming’ actiever te promoten is Stichting Promotie Houten Vloeren gestart met een actieve campagne die het bewustzijn moet vergroten.Een initiatief waar PPC (Plinten & Profielen Centrale) met de vloerenmerken Hollandsche Vloeren, Bauwerk en Boen bij aan is gesloten. "Door de krachten te bundelen kunnen we dit thema nu nog krachtiger bij alle verschillende doelgroepen onder de aandacht brengen", meldt PPC.

Parket en vloerverwarming
Nieuwbouwhuizen worden immers standaard opgeleverd met vloerverwarming en ook in de renovatie wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. "Net als meerdere leveranciers van houten vloeren zijn wij van mening dat er meer aandacht moet komen voor de perfecte match van parket en vloerverwarming en -koeling. De meeste parketsoorten gaan namelijk uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming." Door de jaren heen heeft PPC dit blijvend naar voren gehaald en zijn ze de voordelen blijven benadrukken:

  • Hout is een natuurlijk en duurzaam product
  • Een parketvloer gaat een leven lang mee
  • Hout is zeer comfortabel
  • Hout houdt de warmte veel langer vast

Meer informatie:
PPC (Plinten & Profielen Centrale)
www.plintenenprofielencentrale.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.