‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan?’

Transportbedrijf van de Kamp werkt al 40 jaar voor Meubelindustrie Het Anker

“De quote 'waarom moeilijk doen als het samen kan' is dan wel niet door de voorouders van onze bedrijven bedacht, maar de samenwerking met Van de Kamp staat nog steeds. Deze samenwerking bestaat inmiddels zelfs al ruim 40 jaar. Sterker nog, de samenwerking is hechter dan ooit”, aldus Ron Gubbels van meubelfabriek Het Anker.



Joep van de Kamp, directeur Van de Kamp, vervolgt: “Het Anker en wij, beiden al meer dan 90 jaar oud, hebben elkaar zo’n 40 jaar geleden ontdekt. Het Anker produceerde in die tijd zware eiken meubelen en wij vervoerden die meubelen met name naar Duitsland. Het Anker is inmiddels het stadium van eiken meubelen al lang voorbij en wij hebben, mede door die ervaring, een stabiel internationaal opererend meubeltransportbedrijf opgebouwd.

In eerste instantie namen we alleen het vervoer voor onze rekening. Anno vandaag zijn we compleet in elkaar vervlochten. De geproduceerde meubelen worden direct door ons opgehaald, droog en veilig in onze magazijnen gegroepeerd opgeslagen en precies op tijd uitgeleverd naar de dealers door heel Europa."

Ron vult aan: “Met name het direct ophalen en groeperen maakt de samenwerking met van de Kamp financieel aantrekkelijk en erg efficiënt. Bij ons kan alle beschikbare ruimte dan ook gebruikt worden voor ontwerp, showroom en productie."

Joep besluit: "Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in de foerage-handel in de jaren ’30 van de vorige eeuw. De rietindustrie was in die tijd een belangrijke economische bron in het Land van Maas en Waal. Met het wegvallen van deze industrie was de regio gedwongen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en de opkomst van de meubelindustrie dankt zijn bestaan aan die periode. Deze ontwikkeling heeft ons bedrijf kansen geboden om een stabiele vervoerspartner te worden voor producenten en detaillisten in de meubelindustrie."



Meer informatie:
Het Anker
www.het-anker.nl

Van de Kamp
www.vdkamp.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.