''We zijn onze huidige locatie ontgroeid''

Old Ambt Meubelen gaat nieuw bouwen

Wat begon in 2013 als hobby, is uitgegroeid tot een heus meubelbedrijf. Eigenaren Tim de Winter en Danny Huizing meldden een stuk grond te hebben aangekocht van 5600 m2 in Oude Pekela. Hier zijn plannen gemaakt voor een duurzaam pand met productieruimte, opslag, kantoor en showroom. Zo valt te lezen in de Prachtig Pekela.


Zo gaat het nieuwe pand eruit zien.

Old Ambt  Meubelen is een jong en innovatief bedrijf dat massiefhouten meubelen ontwerpt en ontwikkelt. ''Al onze meubelen worden met zorg gemaakt door onze ervaren meubelmakers. De vernieuwende ontwerpen passen in moderne interieurs waardoor toch de gezelligheid van de houtontwerpen naar voren komt. Wij maken meubels van de beste kwaliteit steigerhout en leveren deze door heel Nederland, België en Duitsland.''

De eigenaren vertellen in een interview aan de Pekelingse krant dat ze de huidige locatie ontgroeid zijn. De showroom werd te klein en de productieplek voldeed niet meer qua grootte. In het nieuwe pand komt onder andere een eigen lijmstraat. 

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.