Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 artiesten en designers presenteren hun designs en projecten

MONDiLAB is ‘location host’ tijdens Dutch Design Week 2022

Van 22 oktober tot en met 30 oktober is de Dutch Design Week in Eindhoven en dit jaar staat het MONDiLAB op de kaart als een officiële locatie. “Maar liefst 20 artiesten en designers presenteren hun designs en projecten op onze locatie. Hoewel het LAB buiten het centrum ligt, wordt de bezoeker van DDW met pendelbus heen en weer gebracht”, vertelt mede-eigenaar Twan Schraven enthousiast.Brainport Eindhoven
Met de opening van het MONDiLAB in mei dit jaar creëert Twan Schraven, samen met andere pioniers, denkers en doeners binnen Brainport Eindhoven een voedingsbodem voor innovatieve en artistieke oplossingen. Met het LAB geeft Twan ontwerpers, kunstenaars en architecten de mogelijkheid om samen te sparren, te experimenteren met textiel en andere materialen, om deze uiteindelijk om te zetten in nieuwe creaties. Hiermee wordt het textiele ambacht naar een next level gebracht.DDW 2022
In de laatste week van oktober zal het MONDiLAB een bruisend en creatief bolwerk zijn waar zo’n 20 artiesten en designers hun tijdelijke home base vinden. Ontmoet onder andere Thomas Eurlings, Carina Riezebos, Paul & Albert, House of Thol, Lyb, Irene van Ophoven, Remastered Art, Kars & Boom en Halle Yousif. Zij presenteren hun laatste designs en projecten aan de bezoekende designliefhebber.

Het team van het MONDiLAB nodigt iedereen van harte uit om tijdens de DDW, van 22 t/m 30 oktober, een bezoek te brengen aan deze unieke locatie en deelnemers. Tussen 11.00 en 18.00 uur zijn de deuren geopend en rijdt de pendelbus op en neer vanuit het centrum van Eindhoven.

Meer informatie:
MONDiLAB
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
040 262 7440
[email protected]
www.mondiart.com

Publicatiedatum: