Deens designbedrijf zet expansie voort met drie nieuwe vestigingen in Duitsland

Het Deense designbedrijf Bolia opent drie winkels in Duitsland, waardoor het aantal vestigingen op 20 komt. De Duitse markt is dan ook van groot belang voor het bedrijf. 

“Met de opening van deze drie nieuwe winkels heeft Bolia in totaal 81 winkels in heel Europa. Duitsland is onze sterkste markt en we kijken ernaar uit om New Scandinavian Design nog dichter bij onze charmante klanten in dit prachtige land te brengen. We kunnen niet wachten om de designliefhebbers in deze regio's te verwelkomen bij de opening van onze 18e, 19e en 20e winkels in Lübeck, Munster en Augsburg”, zegt Camilla Kallehauge Møller, PR & Communicatie Manager bij Bolia.

De drie nieuwe Bolia-winkels worden geopend in Lübeck, Münster en Augsburg. De winkel in Lübeck opent op 20 oktober en is gevestigd in een elegant gebouw in het hart van het stadscentrum van Lübeck. Op de begane grond kunnen kopers rondkijken op 410 vierkante meter.
De winkel in Münster opent op 17 november en strekt zich uit over drie verdiepingen en 389 vierkante meter, ook in het midden van de voetgangerszone. De winkel wordt omringd door andere meubel- en designwinkels. 
De winkel in Augsburg gaat pas in het voorjaar van 2023 open en wordt de 20e Bolia-vestiging in Duitsland. Klanten kunnen het aanbod verkennen op twee verdiepingen van meer dan 551 vierkante meter.

Bron: Moebelmarkt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.