Eerste van vier woonstijlen 2023: Layerd Spaces

"Het resultaat van de fotoshoot van vier woonstijlen 2023 van INretail mag ik nu met jullie delen", laat Lisette Boevenbrink weten. "Hierbij de eerste stijl, Layerd Spaces. Wil je er meer over weten, hieronder een beknopte beschrijving."

Kernwoorden
Gelaagd, met diepte, multifunctioneel, inklapbaar-uitklapbaar, ruimtebesparend en vindingrijk.

Vormen
De gebruikte vormen zijn redelijk basic en terug te voeren tot rechthoek en cirkel. Vaak overlappen verschillende vormen elkaar of lijken ze elkaar te doorsnijden. Daarnaast hebben veel meubelstukken ook afgeronde vormen.

Kleurgebruik
De gebruikte kleurkaart is divers en is bewust opgebouwd uit licht en donker, warm en koud en fel en vergrijsd. Door deze kleurcontrasten te gebruiken in een setting wordt deze ruimtelijker. De colour keys geven aan hoe je hiermee om gaat. De kleuren bovenaan geplaatst in de kleurcombinaties komen naar je toe en de kleuren onderaan geplaatst gaan van je af.

Materialen
Over het algemeen zijn de materialen glad en onuitgesproken. Waar mogelijk worden de materialen in contrast toegepast waardoor het product of de ruimte een extra dimensie krijgt.

Dessins
De gebruikte dessins bestaan vaak uit vlakken die elkaar overlappen of doorsnijden. Meestal gebeurt dit in een rechte lijn en soms in een diagonale lijn. Door deze overlappingen ontstaan onverwachte vormen en vlakverdelingen. Dit wordt ook toegepast op transparant of semitransparant materiaal.

Bron: Lisette Boevenbrink


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.