Dit is de vakjury van De Interieur Club Awards

In december worden De Interieur Club Awards voor de interieurprofessional en het interieurtalent van 2022 uitgereikt bij de Molteni&C|Dada Flagship Store in The Valley in Amsterdam. Voor deze prijzen is een vakjury samengesteld die de genomineerden bepaalt. “De drie juryleden hebben afgelopen jaren bewezen bezig te zijn met het verder brengen van het interieur- en designvak. Wij zijn er trots op dat deze namen zich dit jaar aan De Interieur Club Awards hebben verbonden”, aldus Mark Timo van De Interieur Club.


Jan Agelink, Linda Lagrand en Evelien Reich. Foto's: Jan Luijk en Anne Timmer.

De vakjury voor de awards voor de interieurbranche bestaat uit:

Evelien Reich - Editor in Chief ELLE Decoration
Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items. “We willen mensen heel graag inspireren om hun eigen leefomgeving zo fijn en mooi mogelijk te maken, de ruimte waar jij helemaal jezelf moet kunnen zijn, dat moet passen als een maatpak. En daarnaast willen we heel graag laten zien wat er aan komt, waar gaan we met zijn allen naar toe, dus tot over de horizon en alle stappen om daar te komen."

Jan Agelink - Trendforecaster
In zijn werk als trendforcaster staat hij altijd wel áán, omdat de inspiratie op straat ligt en een winkelbezoek ook meteen een vergelijkend waren onderzoek wordt. "Maar ik vind het leuk en doe het met mijn hart, vooral als ik op een designweek in Eindhoven of ergens in het buitenland net afgestudeerde designers, de meest geweldige ideeën zie presenteren."

Linda Lagrand - Interieurontwerper
Linda Lagrand is de oprichter van Lagrand Interiors. Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. De stad Rotterdam - haar thuisbasis - voegt dynamiek en spannende elementen toe aan haar interieurs. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen .‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept.

Haar projecten zijn gepubliceerd in oa Elle Decoration Nederland en Duitsland, The Wall Street Journal, 25 Beautiful Homes UK en Harper’s Bazaar en ze was eerder dit jaar op tv te zien, waar zij door een cameraploeg gevolgd werd in haar werk als designer.

De Interieur Club Awards
De Interieur Club Awards worden op vrijdag 2 december feestelijk uitgereikt op de netwerkborrel van De Interieur Club in The Valley. Het platform voor interieurprofessionals organiseert een aantal keer per jaar netwerkevents voor iedereen die werkt in of een connectie heeft met de interieurbranche op inspirerende locaties.

Op 1 november worden de genomineerden bekend gemaakt. Er zijn twee categorieën: interieurprofessional van het jaar en het interieurtalent van het jaar. Tot 30 november kan er worden gestemd via de website van De Interieur Club. Wil jij bij De Interieur Club Awards aanwezig zijn? De laatste kaarten zijn te koop via de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.