Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie gemaakt uit gerecycleerd keramiek

In-house product designers van D&M ontwerpen elke dag producten

D&M heeft onlangs de Cicle collectie gelanceerd. Deze is gemaakt uit gerecycleerd keramiek. Op M&O in Parijs kon het grote publiek kennismaken met de opvallende potten.

D&M ontwikkelt bloem- en plantenpotten, die het hart van het merk vormen, met de grootste zorg. "Onze in-house product designers ontwerpen elke dag nieuwe producten", laat woordvoerster Estelle Veldeman weten. "We maken het verschil met onze 30 jaar lange expertise in het vak. Twee keywoorden die bij D&M dagelijks naar voor komen zijn: ecologie en innovatie.
We koesteren een creatieve eco-visie. Duurzaam ondernemen en ecologisch verantwoord produceren is het fundament van onze doorgedreven expertise. Het D&M Deco assortiment - voor binnen en buiten - telt vandaag meer dan 1.500 kwalitatieve producten", aldus Estelle.



Cicle collectie
D&M is altijd op zoek naar innovatieve en duurzame materialen. "De unieke ruwe afwerking van Cicle is het resultaat van beeldhouwen met een mix van 70% gerecycleerd keramiek en 30% nieuwe klei gebruikt als bindmiddel.
Deze duurzame en ambachtelijke productiemethode is innovatief en helpt keramisch afval te transformeren in een prachtige pottencollectie", meldt Estelle.

D&M heeft met deze collectie (in juni 2022) de 'Salute to Excellence Awards' gewonnen. Uitgereikt door PLMA (Private Label Manufacturers Association).

Globe collectie
"De unieke natuurlijk ogende Globe collectie is gemaakt van gerecycleerd papier en klei. Als je deze potten in het bos zou plaatsen, zullen ze na 45 dagen bijna volledig één zijn geworden met de aarde. Zo kunnen we ons steentje bijdragen aan onze planeet. Elk klein stapje richting het reduceren van je ecologische voetafdruk helpt."

Meer informatie:
D&M
Industrieweg 23
2630 Aartselaar
+32 3 888 42 00       
www.dm-deco.com