Bedrijf uit Zwijndrecht neemt deel aan komende Meubelbeurs Brussel

Modellenaanbod van PMP Furniture BV laat zich combineren met 700 stof- en leerkleuren

"Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht werken wij dagelijks aan de totstandkoming van nieuwe, trendy en innovatieve meubelen. Ons grote modellenaanbod laat zich combineren met 700 stof- en leerkleuren en biedt onze klanten daarmee een uitgebreide keuze in stoelen, banken, tafels, sofa’s en fauteuils." Dat meldt woordvoerder Mitchell Barkey van PMP Furniture B.V. uit Zwijndrecht. Het bedrijf neemt deel aan de komende Meubelbeurs Brussel.          

Persoonlijk advies
"In onze showroom ontvangen wij, naast retailers, professionals uit de interieurwereld met hun klanten", vervolgt Mitchell. "Onze eigen interieurdesigners adviseren en denken mee over het in te vullen interieurproject. Door middel van 3D-visualisatie-technieken kunnen wij de klant vooraf een duidelijk beeld van het te realiseren resultaat geven en bieden we uniek maatwerk om voor elk project een geheel eigen look & feel te creëren."

Samenwerkingen met interior designers
"Door samen te werken met interior designers (o.a. HUGO) breiden we ons netwerk steeds verder uit. En weten de andere designers en architecten ons steeds beter te vinden. Het mooie van de samenwerkingen is dat we vroeg worden betrokken bij het ontwerpproces. Zo bieden we de designer de mogelijkheid om qua meubilair ‘out of the box’ te denken. Dan wordt maatwerk vaak zelfs kunstwerk."

De juiste stof op het juiste model
"Of u nu wilt combineren voor de sfeer die u zoekt, of u zoekt de juiste specificaties qua brand-veiligheid en/of vuilbestendigheid voor uw horecaproject. Wij bieden u meer dan 700 verschillende referenties waaruit u kunt kiezen! Nooit meer een compromis tussen praktisch gebruik, stijl en design!"

Maatwerk pur sang, dé uitkomst voor de horeca
"Of u nu een barbank wilt die de contouren van uw etablissement naadloos volgt, of u zoekt een tafel die qua afmeting en vorm nergens te vinden is, PMP biedt uitkomst! Door onze eigen productie kunnen wij vergaand meedenken met de wensen van de klant. Wat onmogelijk te realiseren lijkt, ligt nu misschien wel binnen handbereik."

Duurzaam
"Onze producten zijn gemaakt om langere tijd intensief te worden gebruikt. Een stoel of tafel gaat vele jaren mee. Het is dus niet nodig om deze vaak te vervangen, en zo weer nieuwe producten te moeten bestellen. Gunstig voor u, en voor het milieu."

Traditie
"Onze fabrieken staan in Polen. In deze regio is men van oudsher gespecialiseerd in de productie van meubels. Kennis gaat over van generatie op generatie, en daar plukken zowel wij als onze klanten elke dag de vruchten van. Sinds de oprichting van ons bedrijf werken we al samen. In de afgelopen 29 jaar is deze samenwerking verder geperfectioneerd." 

Afwerking en design
"De manier waarop onze meubels gestoffeerd zijn, en de wijze waarop onze producten zijn vormgegeven, is uniek. De wijze van stofferen, en de ergonomische valling van de stoelen, in combinatie met het maximaal tot zijn recht laten komen van de schoonheid van het hout in onze tafels, geven onze producten een geheel eigen gezicht."

Europese productie
"Doordat de productie plaatsvindt in Polen, is de weg naar de klant kort. Het is niet nodig hiervoor schepen te laten varen vanuit verre gebieden. Maatwerk kan geleverd worden in een respectabel tijdsvenster, met een minimum aan uitstoot van broeikasgassen."

Internationaal
"Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Zowel in Nederland als ver daarbuiten. We hebben veel geleerd over verschillende markten, en verschillende toepassingen van onze meubelen in diverse sectoren. Er is bijna geen toepassing waarvoor wij nog geen meubelen geleverd hebben. Waar u zich ook bevindt, en welke eisen u ook stelt; We will Furnish it!"

Meer informatie:
PMP Furniture B.V.
Pascalstraat 13
3335 LS  Zwijndrecht
+31 (78) 6132627 (PMP)
sales@pmpfurniture.com  
www.pmpfurniture.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.