Dutch Bedding Company presenteert nieuwe M line- en Simmons collecties op beurs Brussel

Zondag 6 november aanstaande start de Meubelbeurs in Brussel. Tot en met woensdag 9 november is hier 66.000 m2 aan meubelinspiratie te vinden. Al sinds 1937 verbindt deze vakbeurs internationale meubelfabrikanten met de internationale meubelhandel. Na een tijdje afwezig te zijn, presenteert Dutch Bedding Company (DBC) in Brussel haar nieuwe M line- en Simmons collecties.

Opstaan voor een groene morgen
M line presenteert haar vernieuwde Green Motion matrassencollectie en nieuwe duurzame stoffen voor de Elite en Supreme boxsprings en de Multi Motion bedden. Ofwel, M line zet verder in op duurzaamheid. Al is M line te allen tijde een duurzame keuze voor je lichaam want topprestaties komen immers niet vanzelf. Met de Green Motion matrassen kiezen consumenten daarnaast ook bewust voor een duurzame wereld. Deze matrassen zijn namelijk volledig circulair, zonder in te leveren op ligcomfort en kwaliteit. De vernieuwde Green Motion matrassen zijn verder doorontwikkeld en de collectie wordt uitgebreid. Consumenten kunnen straks kiezen uit verschillende hardheden en verschillende toplagen.

Morgen begint vannacht
Simmons presenteert onder meer haar Club-collectie. Kenmerkend aan deze matrassen is de Sensoft Evolution technologie® voor een optimale ondersteuning. Daarnaast staat de Sensory-collectie uitgestald. Matrassen ontwikkeld in samenwerking met de rugspecialisten van de Franse Federatie voor Masseurs en Fysiotherapeuten (FFMKR). Ook de premium collectie Beautyrest Luxury met exclusieve, natuurlijke materialen is te aanschouwen. Tot slot zet ook Simmons met haar Generation-collectie in op een betere wereld voor de huidige én volgende generatie. De Generation-matrassen is een toekomstbestendig en uiterst comfortabel slaapproduct.

Over Simmons
Het merk Simmons is opgericht in 1870 in de Verenigde Staten, al meer dan 150 jaar toonaangevend in de markt en één van de wereldleiders in de hotel-en retail business. De matrassen van Simmons staan bekend om hun gepatenteerde pocketveer, ambachtelijk handwerk en ergonomisch ligcomfort.Over M line

M line ontwikkelt een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings. Deze zijn voor íedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line zorgt met goede ondersteuning en optimale drukverdeling voor het ultieme herstel tijdens de slaap. Niet voor niets is M line sinds de oprichting in 2001 onlosmakelijk verbonden met topsport.

Over DBC
DBC International is de groothandelstak van Beter Bed Holding, waar M line, Wave by M line en Simmons onderdeel van uitmaken. Naast de particuliere slaapkamer en het landelijk dekkende netwerk van Beter Bed-winkels en beddenspeciaalzaken, zijn ook de webshop, hotelwezen en vakantieparken belangrijke afzetkanalen.

M line en Simmons zijn op Meubelbeurs Brussel te vinden in hal 6, stand 407. 

Meer informatie:
DBC Nederland B.V.
Linie 27
5405 AR Uden
www.dbcinternational.nl  
 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.