Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maarten Lohuis van Royal Tableware BV:

"Heritage Collectie zo ontworpen dat het goed te combineren is met andere serviezen"

Al meer dan vier eeuwen lang slaagt Royal Goedewaagen erin om deel uit te maken van deze snel veranderende wereld. Het is een van de oudste aardewerkfabrieken van Europa. Al hun producten worden ambachtelijk gemaakt, net als 400 jaar geleden en 100% uit Nederland. Zo ook de nieuwe Heritage collectie, die sinds kort ook te verkrijgen is bij woonwarenhuis Nijhof in Baarn.



Deze gloednieuwe lijn is een geslaagde uitvoering van waar ze bij Royal Goedewaagen naar streven: het goede van vroeger bewaren en dat tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling geven. De Heritage collectie is een compleet servies, volledig gemaakt van authentieke moedermallen die al decennia lang gebruikt worden in hun fabriek. De kleuren zijn genoemd naar kleurtinten die in de fabriek te vinden zijn, zoals Frisian White, Water Blue, Clay Grey, Cobalt Blue, Coal Black en Bisque Beige.



Maarten Lohuis van Royal Tableware BV, dat verantwoordelijk is voor de distributie van het merk:
"Elk stuk is voorzien van een makersmark en sommige dragen een malnummer. Dit servies is zo ontworpen dat goed te combineren is met andere serviezen. Het is bijvoorbeeld prachtig met Delfts Blauw, maar combineert ook heel mooi met een eenvoudig basisservies."



Zowel Royal Tableware als Royal Goedewaagen maken deel uit van De Bornego Group waaronder ook Dijkstra Friese Kleiwarenfabriek, Friesland Porzellan en Walkure toe behoren.

Meer informatie:
Royal Tableware BV
020-2391947
sales@royaltableware.nl
www.royaltableware.nl

Royal Goedewaagen
www.royalgoedewaagen.com