Nieuwe parketlijn voor INTR.

Sinds kort is INTR. exclusief verdeler van INPA parket in Nederland. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan, met zowel trendy als klassieke vloeren. Naast de houten vloeren van INPA levert INTR. onder andere, traditionele parketvloeren van Lieverdink en Multiplank visgraatvloeren en stroken van Barlinek.


Rick de Vries en Frank Linde.

"Tijdens de INCODA hebben wij onze afnemers voor het eerst kennis laten maken met de vloeren van INPA Parket", vertelt Product Manager Rick de Vries. "Ons idee dat wij met INPA iets unieks in handen hebben is op de beurs door onze klanten bevestigd. Het tropisch parket dat onder de naam 'CHACO® WOOD' in zowel Duoplanken, Visgraat, Hoogkant en Massief parket wordt geleverd zorgt voor een trendy en levendige uitstraling van het interieur. Deze nieuwe tropische lijn is met applaus ontvangen door onze parketteurs. Ook hebben we in Gorinchem hoge ogen gescoord met de exclusieve eiken vloeren van INPA. En wat ook niet onbelangrijk is in deze tijd: INPA vloeren kunnen uit voorraad en met een afwerking naar keuze worden geleverd."Uit voorraad leverbaar en duurzaam
INPA parketvloeren worden uit voorraad geleverd en naar keuze bij INPA in Bergen op Zoom afgewerkt (schuren, borstelen, lakken, oliën, roken). Rick vervolgt: "Doordat de afwerking direct bij de leverancier plaatsvindt en INPA eigenaar is van 30.000 ha bos in Bolivia, kan INTR. dit als exclusieve verdeler altijd uit voorraad leveren. INPA Parket gelooft, net als wij, sterk in geven en nemen van de natuur. Het eigen bos geeft de mogelijkheid om selectief te kappen en om duurzame overeenkomsten te sluiten met de bevolking. De producten van INPA zijn FSC gecertificeerd en er is veel aandacht voor herbebossing."Dealerbeleid en productspecialisten
"Ook voor onze klanten zijn de INPA-parketvloeren waanzinnig interessant", stelt de Vries. "We hebben een exclusief dealerbeleid. Dat betekent dat de INPA-vloeren beperkt verkrijgbaar zullen zijn. De parket-speciaalzaak die INPA opneemt in het assortiment heeft hiermee een prachtig natuurproduct in handen waarmee zij zich absoluut kunnen onderscheiden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat zij volop ondersteund worden door ons team van productspecialisten. Ook zorgen wij voor displays, monstermateriaal en producttraining."

Het assortiment van INTR. bestaat uit vier belangrijke hoofdgroepen: vloeren, vloertechniek, raamtechniek-decoratie en parket. Elke productgroep kent niet alleen zijn eigen Account Managers, maar heeft ook een gespecialiseerde Product Manager en een Marketeer. Rick: "Voor de productgroep parket zijn Frank Linde en Delano Hagebeek verantwoordelijk als accountmanagers. Als productmanager werk ik intensief samen met Frank en Delano, hierdoor kunnen onze klanten niet alleen rekenen op het beste advies, maar ook op de meest actuele collecties en de beste verkoopondersteuning."

INTR. Points
De Vries: "Ook bij de 11 centraal gelegen INTR. Points kan de parketteur of ZZP-er terecht voor de nieuwe productlijn van INPA. In de inspirerende showrooms kan samen met de eindklant een keuze worden gemaakt uit de parketvloeren van INPA of van onze andere houtleveranciers. Uiteraard met een lekkere bak koffie erbij."

Bij de INTR. Points is veel technische kennis aanwezig, want de filiaalmanagers van de INTR. Points zijn uitvoerig getraind. Bij specifieke vragen kunnen klanten altijd bij één van de gespecialiseerde accountmanagers terecht. Rick vervolgt: "Wat ook goed is om te weten: bij de INTR. Points kunnen de houten vloeren en andere producten afgehaald worden via de verwarmde magazijnen. Dus alles is direct klaar voor gebruik wanneer de klant het nodig heeft."

Meer informatie:
INTR.
www.intr.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.