'Curved-stijl veelvoorkomende interieurtrend'

De temperaturen dalen, maar de gezelligheid blijft enkel stijgen. Tijdens de koudere maanden brengen we meer tijd binnenshuis door. En dat hoeft geen straf te zijn. Om te voorkomen dat we de muren op lopen geven interieurarchitecten Kelly Claessens en Nicky Vanden Bossche warmste interieurtrends en -tips op het platform Fokus.Curved & Soft
“Een veelvoorkomende interieurtrend in 2022 is de Curved-stijl”, zegt Kelly Claessens, interieurarchitect en oprichtster van woonwinkel La Fabrika. “De naam zegt het zelf, in deze stijl worden harde hoeken zoveel mogelijk gemeden, en dat kan heel ver gaan. Er zijn woningen waar deze filosofie wordt doorgetrokken naar elk meubelstuk. Glooiende zetels, ronde bijzettafeltjes, ronde spiegels en gestroomlijnde bloempotten zijn nog maar enkele voorbeelden. Per ongeluk tegen een harde tafelrand stoten zal je bij deze stijl dus niet snel overkomen."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.