Goossens inspiration store Leiderdorp heropent

De Goossens inspiration store in Leiderdorp is compleet vernieuwd en is (naar eigen zeggen) hiermee de mooiste interieurwinkel in de omgeving. Klanten worden nog meer dan voorheen geïnspireerd met verrassend gestylde setting waarin o.a. wonen en slapen samensmelten. Om deze make-over te vieren, houdt de store een heropeningsfeest van 20 tot en met 23 oktober.


Een impressie van de vernieuwde Goossens inspiration store in Leiderdorp.

De winkel toont een inspirerende woon- en slaapwereld waarin klanten kennismaken met interieuritems. Ervaar hier een diversiteit aan banken, stoelen, tafels, kasten, bedden en meer (klein)meubelen en accessoires. “We willen klanten graag onze vernieuwde store laten zien en hen meenemen naar een thuis dat bij hen past. Onze adviseurs en stylistes staan dan ook klaar voor een persoonlijk advies. Van een snel advies tot een uitgebreid 3D interieurgesprek. Want thuis is de belangrijkste plek in je leven. Pas als je jezelf ‘eindelijk thuis’ voelt, kun je het beste uit het leven halen”, aldus Jeanine Klippens, storemanager van Goossens Leiderdorp.
Daarnaast kunnen klanten kennismaken met Goossens’ duurzame items. Goossens wilt namelijk bewustwording creëren, zodat iedereen thuiskomt in een betere wereld.

De Goossens stoffencollectie
Om bij te dragen aan die betere wereld, gaat Goossens overproductie tegen. Dat doen zij door meubels op maat aan te bieden. Met de Goossens stoffencollectie – die bestaat uit meer dan 1600 stofstalen - kunnen klanten bijvoorbeeld al zelf hun kleur en materiaal bepalen voor bijna alle Goossens banken en stoelen. Alle mogelijkheden zijn te ontdekken in Leiderdorp. Zo wordt iedere woonwens vervuld en genieten zij van een meubel dat bij hen en hun interieur past. Het familiebedrijf gaat geen woonuitdaging uit de weg.

Digitale hulpmiddelen in store
Om de klant te helpen bij het maken van interieurkeuzes, heeft Goossens aan deze vernieuwde store enkele digitale hulpmiddelen toegevoegd die het shoppen van een nieuw interieur vergemakkelijken. Zo is ieder interieuritem in de winkel voorzien van een QR-code die gescand kan worden. Wie dit doet belandt vervolgens op een internetpagina waarop allerlei extra informatie en mogelijkheden betreft dit item wordt getoond. Denk aan serviceopties, specificaties, sfeerfoto’s en keuzehulpen. Verder is er een selfservice scherm in de winkel toegevoegd. Hierop kunnen klanten hun interieur zelf bestellen als ze geen vragen meer hebben aan de adviseur.

Meer informatie:
Goossens
www.goossenswonen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.