Henk Hofstede reikte Sustainable Retailer of the Year Award 2022 uit:

"Duurzaam ondernemen wordt de norm, een ‘beetje minder slecht doen’ volstaat niet"

Donderdagavond 13 oktober mocht Henk Hofstede, van ABN Amro, de Sustainable Retailer of the Year Award 2022 uitreiken aan Bever. "Een mooie winnaar en net als de finalisten Ekoplaza en Auping een koploper in duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen moet echter de norm worden, dus een ‘beetje minder slecht doen’ volstaat niet", aldus Henk.


Henk Hofstede, van ABN Amro.

Het goede nieuws is dat bedrijven in de toekomst niet langer met half werk wegkomen. Met de aankomende Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) eist de Europese Unie (EU) dat grote en middelgrote bedrijven jaarlijks uitgebreid rapporteren over hun prestaties op het gebied van duurzaamheid. De CSRD is een aanzienlijke uitbreiding op de bestaande Non-Financial Reporting Directive (NFRD), het Europese voorschrift dat in Nederland bekend staat als de richtlijn voor niet-financiële informatie (NFI). Ook retailbedrijven vallen onder deze wet die in het kader van de Green Deal is opgetuigd.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.