DesignHeure maakt hedendaagse verlichtings- collecties toegankelijk voor Amerikaanse markt

Vóór de officiële lancering in de VS in 2016 maakten de creaties van DesignHeure hun eerste reis over de Atlantische Oceaan in 2008, toen het Philadelphia Museum of Art en het Museum of Contemporary Art in Chicago verlichtingsoplossingen kochten. Vandaag de dag verlichten de producten van DesignHeure hotellobby's, kantoren en een groot aantal winkels en restaurants in het hele land. Prominente bedrijven zoals Hilton, Marriot's Renaissance, Hyatt Regency, Netflix, Microsoft, JP Morgan, J. Crew en meer investeren in DesignHeure Lighting. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Jean-Baptiste en Bénédict Collod zijn het echtpaar achter DesignHeure. Beiden waren al succesvol in hun carrière bij grote multinationals en waren op zoek naar een nieuwe zakelijke en creatieve uitdaging, die hun passie voor het bedrijfsleven opnieuw aanwakkert. In 2005 richtten zij DesignHeure op in Sète, aan de Franse Middellandse Zee. "Jean-Baptiste en ik zijn voormalige leidinggevenden van grote groepen met solide management-, financiële, technische en juridische vaardigheden," zegt Bénédicte. "Toen Jean-Baptiste in het zuiden werd aangesteld, wilden we na rijp beraad het risico nemen om ons eigen bedrijf op te richten."

Hun doel was om op innovatieve wijze een link te leggen tussen de Franse industrie en ontwerpers.

Het eigentijdse merk en productiebedrijf is uniek in de rechtstreekse samenwerking met de ontwerpers en architecten om op maat gemaakte, tijdloze en hoogwaardige verlichtingsoplossingen te ontwikkelen. Door 100% in Frankrijk gemaakt te blijven, kan het bedrijf trouw blijven aan zijn wortels en de voorraad op peil houden, waardoor een eersteklas service mogelijk is die gericht is op flexibiliteit, veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Ze staan niet alleen bekend om hun kwaliteit en signatuur, maar ook om hun service die oplossingen op maat biedt, waardoor unieke creaties voor projecten kunnen worden gerealiseerd.

Zeventien jaar en meer dan veertien prijzen later, blijft het bedrijf zich buiten de Franse grens uitbreiden naar meer dan 75 landen wereldwijd.

DesignHeure is momenteel in Noord-Amerika exclusief online verkrijgbaar via Ylighting en Lumens sinds september 2021.

Meer informatie:
DesignHeure
www.designheure.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.