Advertorial

Tuinhuis ombouwen tot werkplek

Sta je op het punt om jouw tuinhuis om te bouwen tot je nieuwe werkplek, zodat jij hier productief aan de slag kunt? Niet iedereen heeft voldoende ruimte in huis om hier een kantoor te bouwen, of merkt dat er te veel afleiding in huis is om productief te zijn. In die gevallen is een tuinhuis als kantoor ideaal, maar het heeft wel een paar aanpassingen nodig. We helpen je graag op weg met wat tips, zodat je direct aan de slag kunt met jouw nieuwe werkplek.

Een frisse uitstraling
Het eerste wat je zal moeten doen is het verzorgen van een frisse uitstraling, zodat je hier een fijne werkplek van kunt maken. Zeker als dit een ouder tuinhuis is en de verf van de kozijnen bladdert, is het een goed idee om hier mee te beginnen. Gebruik bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol XD High Gloss, zodat dit direct een glans krijgt. Haal een flinke bezem door het tuinhuis, schrob de ramen goed en laat een frisse wind door de ruimte waaien. Zo creëer je een fijne omgeving, waar je zeker terecht kunt.

Een goede plek met fijn uitzicht
Het is wel zo fijn als je een beetje een gezellig uitzicht hebt vanaf je werkplek. Zo kun je je werkplek het beste tegenover een raam of de deur zetten in het tuinhuis, zodat je je een stuk minder opgesloten voelt. Als je alleen maar tegen een houten wand aankijkt is dit natuurlijk niet heel inspirerend. Deel je werkplek dus zodanig in dat je niet met je gezicht tegen een vlakke muur aankijkt en dat je ook comfortabel kunt zitten voor het grootste gedeelte van de dag. Nu is ook het moment om een nieuw bureau en een bijpassende bureaustoel aan te schaffen!

Indeling als woonkamer
Je mag je werkplek in je tuinhuis best een beetje aankleden om te zorgen dat je je hier op je gemak voelt. Doe dit op een manier die bij jou past en waar jij vrolijk van wordt. Leg bijvoorbeeld een vloerkleed neer, plaats een loveseat of een bankje tegenover je werkplek en zet een muziek box neer om wat radio of je favoriete muzieklijst te luisteren. Zo maak je er een soort tweede woonkamer van, waar jij productief aan de slag kunt gaan en de dag voorbijvliegt. Als we nog een laatste suggestie mogen doen, is het zeker aan te raden om ook nog wat leuke schilderijen of posters op te hangen voor de i=perfecte afwerking.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.