Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleden en manden van waterdichte vezels en gerecycleerde garens

De collectie Warli tapijten en accessoires wordt verrijkt met een nieuwe serie voor badkamer en keuken en de nieuwe collectie Strato manden.

Nieuw voor 2022 zijn de multifunctionele Strato manden, een serie ontworpen door Paolo Zani en gemaakt met een innovatief bi-color 'w-proof' polypropyleen technisch touw bedekt met gaas. Met een vierkante basis die aan de bovenkant cirkelvormig wordt, doen ze qua productietechniek denken aan de continue en cirkelvormige gelaagdheid van 3D-printing, vandaar hun naam. In plaats daarvan worden ze volledig met de hand en met veel aandacht voor detail gemaakt. Zoals het uiteinde met oogjes, dat niet alleen een comfortabel handvat is of om ze aan de muur te hangen, maar een decoratief element van een aanvulling die versierd is met een kleine eigenaardigheid.

De praktische en stapelbare manden zijn verkrijgbaar in sets van 4 maten (van een diameter van 24 cm tot 33 cm), in 5 verschillende kleuren, handig voor verschillende doeleinden zoals het opbergen van voorwerpen of linnengoed en geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen. De kleurencombinaties creëren een delicaat effect: lichtgroen en lichtbruin, roest en donkerbruin, beige en blauw, en tenslotte blauw en ivoor.

Bij de K&B-collectie, eveneens ontworpen door Paolo Zani, worden 100 PET-flessen gerecycled voor elke vierkante meter tapijt die wordt geproduceerd. In plaats van bij te dragen aan de wereldwijde consumptie van plastic, wordt een 'tweede leven' gecreëerd door het milieu schoon te maken en te voorkomen dat ze in zee of in het ecosysteem terechtkomen.

Het voor deze badkamer- en keukentapijten gebruikte garen is 100% gerecycled, wasbaar, vlekbestendig en antislip, voor een veiliger huis. Er zijn drie series: Bad, Chef en Spa. Dezelfde kleurencombinaties: bruin/bordeaux, crème/lichtgrijs, crème/teal, warm grijs/groen grijs; maar verschillende patronen: voor Bath is het een Grieks patroon, voor Chef is het een herhaald geometrisch patroon, terwijl het voor Spa een speelse verstrengeling is.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: