Heeft een Quooker kraan een positief effect op de energiekosten?

Heeft een Quooker kraan een positief effect op de energiekosten? Het antwoord van deze actuele vraag zocht Bouw Magazine uit.

In de huidige keuken is een Quooker amper meer weg te denken. De kokendwaterkraan geeft direct warm water, waarbij een waterkoker overbodig is geworden. Maar is een Quooker wel een slimme aankoop met de huidige energiekosten in beeld? Het Bouw Magazine geeft hierop het antwoord:

''Een Quooker kraan vermindert het energieverbruik en heeft daarom een positief effect op de energiekosten. Een Quooker kraan heeft voornamelijk een positief effect op de energiekosten bij mensen die meerdere keren op een dag water aan de kook brengen. De manier waarop de Quooker kraan is aangesloten, is hierbij wel belangrijk. Een kokend waterkraan kan namelijk op twee manieren worden aangesloten. De Quooker kraan kan op de CV-installatie worden aangesloten of je kan enkel gebruik maken van de verwarmingselementen in het reservoir.''


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.