Bedrijf nam voor het eerst deel aan de vt wonen&design beurs

Van der Werff Design: ''Door op bestelling te maken, reduceren we productieoverschot''

Dit jaar stond Van der Werff design voor het eerst op de vt wonen&design beurs. Hier presenteerde ontwerper Tomas van der Werff ze onder andere de elegante en subtiele Nofin lamp. Een designlamp uit hout die op bestelling wordt gemaakt in Nederland.

In de Nofin lamp wordt functioneel- en sfeerlicht gecombineerd. Zodra je aan tafel plaats neemt valt de warme gloed van de Nofin lamp over je heen. Het indirecte licht van de golfvorm zorg voor een relaxte en gezellige omgeving aan tafel. Het directe licht aan de onderkant van de lamp geeft genoeg licht om onder te lezen. De lamp is dimbaar en kan geleverd worden met verschillende kleuren licht (koud, wit of warm). Zeer geschikt voor boven een eetkamertafel of vergadertafel.

Keuzevrijheid en Duurzaamheid
De woorden ‘No’ en ‘Fin’ staan voor ‘zonder eind’. De opstelling kan zo lang mogelijk gemaakt worden door meerdere lampen naast elkaar te hangen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een modulair ophangsysteem. De klant kan er ook voor kiezen om later een lamp toe te voegen, zo groeit de lamp met je mee!

Door op bestelling te maken reduceert van der Werff design hun productieoverschot en opslagruimte. Daarnaast kan de lamp in vrijwel elke kleur geleverd worden.

Tomas van der Werff
Tomas van der Werff heeft industrieel productontwerpen gestudeerd aan de TU Delft en is van der Werff design begonnen in 2020. ‘Ik was na mijn studie opzoek naar meer esthetisch vormgeven, aangezien mijn studie vrij technisch was. Ik heb altijd veel interesse gehad in architectuur en interieurontwerp. Ik vond uiteindelijk mijn passie in het ontwerpen van interieurproducten. Ik heb nu een atelier in Delft in een pand dat ik deel met een lasersnijbedrijf, allemaal ondernemende en creatieve geesten bij elkaar. Een perfecte combinatie van hard werken en gezelligheid!’

Meer informatie:
Tomas van der Werff
info@vanderwerffdesign.nl 
www.vanderwerffdesign.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.