Ook Nederlandse retailers zijn uitgenodigd

Designmerk maakt zich op voor Joli Days

Momenteel worden de handen flink uit de mouwen gestoken bij Joli. Zo zijn ze bij het designmerk volop aan het voorbereiden op de Joli Days, die van maandag 17 t/m maandag 24 oktober gehouden worden. Gedurende deze periode zullen verschillende nieuwe producten gelanceerd worden in de showroom te Wevelgem, vlakbij Gullegem.De Central collectie wordt op vlak van tafels uitgebreid, met onder andere grote Eclipse tafels van 3 meter. Tevens zal er voor de Wire collectie een uitschuifbare variant geïntroduceerd worden. Daarnaast komt Joli met met drie nieuwe stoffen (twee indoor en één outdoor). En als kers op de taart zal de Margriet stoel uitgebreid worden.De Joli Days zijn ontstaan tijdens de eerste covid-lockdown. Om de lokale dealers te kunnen blijven bedienen kwam het Vlaamse bedrijf met dit concept. Wegen succes is het evenement in stand gehouden. Ook deze editie zullen de nieuwe indoor en outdoor meubelen van Joli onder de aandacht gebracht worden.Overigens zijn niet alleen retailers uit de thuismarkt welkom, ook
geïnteresseerde uit Nederland zij uitgenodigd. Zo gaf general manager Bruno Coucke vorige maand nog aan dat de pijlen op de Nederlandse markt gericht zijn. "Onze focus zal de komende tijd sterk op Nederland komen te liggen. Dit moet bijdragen aan de internationalisatie van het merk Joli."Ook benieuwd naar de nieuwe indoor en outdoor meubelen van Joli? Schrijf je dan (kosteloos) in via deze link.

Meer informatie:
Joli
Industrielaan 5
8520 Kortrijk
info@joli.be
www.joli.be

Joli showroom
Oostlaan 4
8560 Wevelgem

Verantwoordelijke sales NL
Julot Punnewaert
+32 (0)471 62 49 65
julot.punnewaert@joli.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.