Nieuwe vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal

De Stijl Studio’s zijn ontwikkeld in samenwerking met vtwonen en elke zondagavond bij SBS6 te zien in vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Presentator Kees Tol neemt de stellen mee naar de Eijerkamp winkels om hun woonstijl te ontdekken en een eigen Stijl Studio te creëren. vtwonen stylisten Frans, Marianne, Fietje, Eva en Liza creëren op basis van de gekozen woonstijlen een nieuw thuis voor de deelnemers.


Vtwonen team, Fotograaf William Rutten.

8 nieuwte woonstijlen & woonoplossingen
Woonliefhebbers ontdekken in de nieuwste vtwonen Stijl Studio’s 8 compleet ingerichte woon- en slaapruimtes. Met vernieuwende namen als Funky Jungalow, Atelier Nomad, Hidden Lodge, Golden Getaway, Bold Bistro, Casa Cocoon, Fashion Loft en Crispy Greenhouse. Ingericht volgens de woontrends van 2023 met slimme woonoplossingen en de nieuwste wooncollecties, kleuren en materialen. De vtwonen Stijl Studio’s zijn nu live te zien bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal en via deze link.

Marloes Peters, Creative Director bij de Eijerkamp Retail Groep: “In de vtwonen Stijl Studio’s dompelen we je onder in uiteenlopende woonstijlen. We mixen en matchen alle bekende woon- en slaapmerken naar hartenlust en combineren de nieuwste wooncollecties van Eijerkamp, LOTS citystore, Trendhopper en CILO. Met maatwerk meubels en mooie items die lekker snel in huis zijn. Dit jaar zijn de studio’s verrijkt met de nieuwste collectie PVC vloeren van vtwonen by Floorlife, bijzondere deuren van Gewoon Gers, kunst van Werk aan de Muur, LAB Paint en luxe tegels van Sani Luxury. Zo komen de ruimtes nog meer tot leven!”


Casa Cocoon.

Uniek vtwonen event bij Eijerkamp
Een gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ zijn de vtwonen Stijl Studio’s niet meer weg te denken uit onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Beleef het tv-programma live tijdens het vtwonen event op zaterdag 5 november in Veenendaal en zondag 6 november in Zutphen. Stap in het TV programma, ontmoet vtwonen stylisten Fietje, Frans, Marianne, Liza en Eva. En volg inspirerende workshops, krijg persoonlijk kleuradvies en veel meer!

Over Eijerkamp: alles voor wonen, slapen en design onder één dak
Woonwinkel Eijerkamp, gelegen in Hanzestad Zutphen en in Veenendaal (dichtbij Utrecht), heeft de nieuwste trends en mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Laat je verwonderen in het grootste woonwarenhuis van Nederland en laat je adviseren door professionele interieuradviseurs. We staan bij Eijerkamp, Trendhopper, citystore LOTS en CILO dagelijks voor je klaar om je droominterieur te realiseren. In elke woonstijl en voor ieder budget. 

Meer informatie:
Eijerkamp
www.eijerkamp.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.