Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ASWA winnaar “Best of the best” SieMatic ID Contest 2022

Sinds 2019 organiseert SieMatic het zo genoemde Interior Design Contest (afgekort tot SieMatic ID Contest). Verdeeld over 4 categorieën bepaald een jury wie er een aanmerking komt voor een van de prijzen. Ondanks de vele inzendingen en dus tal van concurrentie wist Robbert Leemans namens ASWA Keukens de felbegeerde “Best of the Best” prijs binnen te slepen.

SieMatic ID Contest 2022
Sinds 2019 organiseert SieMatic het ID Contest. Keuken experts, ontwerpers, architecten en zelfs consumenten van over de hele wereld kunnen hun SieMatic keuken, die niet ouder is dan twee jaar, inzenden naar SieMatic. Een jury bestaande uit verschillende experts bepaalt dan welke keukens aanspraak maken op een van de vier prijzen. De prijzen worden verdeeld aan de hand van de drie SieMatic stijlwerelden. Zo is er een prijs voor het beste keukenontwerp van de SieMatic Pure, Urban of Classic lijn. De vierde categorie is de “Best of the Best” categorie. Deze categorie wordt toegekend aan het meest overtuigende ontwerp, met de beste designkwaliteit en creativiteit. De eerste editie in 2019 was een groot succes. 300 inzendingen uit ongeveer 25 landen deden in dat jaar mee. De winnaars kwamen uit de VS, Nederland, Duitsland en zelfs uit Japan.

ASWA Keukens winnaar 2022
In de categorie “Best of the Best” kwam ASWA Keukens als grote winnaar uit de strijd. De keuken is stoer maar ook gezellig, sensationeel, chic en functioneel, aldus de jury. Daarnaast vindt de jury dat de keuken vloeiend overloopt in de architectuur van het huis. ‘De elegante keuken past perfect in het huis met de grote ramen. De keuken is een voorbeeld van hoe luxe er deze dagen uit moet zien’.

ASWA Keukens kan geen mooier compliment wensen. Wij zijn ontzettend trots op deze prijs en het werk dat Robbert, samen met alle partners heeft geleverd!


Copyright ©2020 Tekst Dana Otten, Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.

“The best of best” keukenontwerp
De ingezonden keuken is ontworpen voor een wereldberoemde DJ die daardoor veel over de wereld reist. Het doel tijdens het ontwerpen van de ruimtes was het creëren van een aangename en warme thuissfeer. Dit begint in de ontvangsthal waar ook de donkere SieMatic maatwerkkasten beginnen. Vanuit deze ruime hal loopt de 20 meter lange SieMatic kastenwand door tot in de keuken. De wens en het doel van de bewoners was een naadloze overgang van binnenkomst naar de leefkeuken. Een voorbeeld hiervan is ook de wijze waarop de tafel in vorm en materiaal doorloopt in het eiland. De geïntegreerde kruidentuin in het kookeiland is uitneembaar en dan ontstaat een grote in het rvs keukenblad geïntegreerde wijn- en champagnekoeler. Ideaal wanneer de gelegenheid voor een feestje of borrel zich aandient.

Meer informatie:
ASWA Keukens
www.aswakeukens.nl

Publicatiedatum: