Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studio HENK opent winkel in hartje Utrecht

Nederlands meubelmerk Studio HENK begint het herfstseizoen met de opening van zijn vierde winkel. Ditmaal in het centrum van Utrecht. Met respect voor de stad en haar rijke ontwerpgeschiedenis laat Studio HENK op eigen manier zien waar ze voor staan in deze nieuwe brand store op het Janskerkhof.

Een thuis voor design
Het historische pand op Janskerkhof 5 dateert uit 1900 en is in de jaren 30 grondig gerenoveerd. In de loop van de tijd diende het pand als thuisbasis voor een woningcorporatie en verschillende meubelzaken die het meerdere keren hebben verbouwd. Studio HENK heeft het pand weten te renoveren en verduurzamen met eer aan zijn oorsprong. Nu beschikt het pand over een indrukwekkend oppervlak van 350 m2. Dit is gerealiseerd door de achterzijde aan de Minrebroederstraat te verbinden met de voorzijde op het Janskerkhof, iets unieks voor die locatie. ‘Voor ons was het vooral belangrijk om het pand en met name beide gevels in ere te herstellen. Op deze manier proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan het stadsbeeld en het interieur van het pand te vertalen naar de Studio HENK identiteit’, aldus Xander Albers, Creative Director van Studio HENK.

Doelbewust design
In de Studio HENK winkel wordt de duurzame missie van het merk geïntroduceerd. Zo streven zij ernaar de industriestandaarden te veranderen met het ontwerpen van circulaire meubels die een positieve invloed hebben op mens en milieu. Hiermee moedigen ze klanten aan om diezelfde bewuste keuzes te maken bij het vernieuwen van hun interieur. Het design van de winkel is een weerspiegeling van deze boodschap en is geïnspireerd op kleuren en elementen uit de natuur, zo creëert Studio HENK een gevoel van kalmte bij binnenkomst.

Gepersonaliseerd design
Klanten kunnen zelf hun toekomstige design producten samenstellen en Studio HENK biedt uitgebreide opties in het personaliseren hiervan. Ontwerpen uit de collectie zijn verdeeld in verschillende ruimtes zoals een woonkamer of thuiskantoor. In één van de ruimtes vind je bijvoorbeeld ‘The Core Collection’, waar Studio HENK's meest geliefde producten staan die de basis vormen van het merk. De Utrecht brand store biedt een scala aan diensten zoals gratis interieuradvies en een toegewijde ruimte voor de personalisatie van producten, genaamd ‘The Atelier’.

De Studio HENK Utrecht Brand Store heeft zijn deuren op 3 oktober geopend aan het Janskerkhof 5.
De winkel is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur.
www.studiohenk.nl 

Publicatiedatum: