Veiligheidswaarschuwing voor product van Saniweb, Sanidirect, Brugman en De Badenman

Saniweb, aanbieder van complete badkamers, tegels of los sanitair, waarschuwt haar klanten voor een onveilig product. Deze waarschuwing heeft betrekking op de ZACK Genio handdoekklem zwart, met EAN nummer 4034398401374.Wat is er mis met het product?
De ZACK handdoekklem heeft een v-vormige opening. De kans bestaat dat wanneer de handdoekklem is geplaatst op een hoogte waar een kind nét bij kan, de vinger bekneld kan komen te zitten in de handdoekhaak. Wanneer het kind tijdens deze beknelling instabiel staat (bijvoorbeeld een kind dat nét leert staan of op de tenen of op een wankele ondergrond staat), zichzelf niet makkelijk kan bevrijden. Door ongecontroleerde omlaag gerichte bewegingen ontstaat er een risico op insnijding van de vinger of beknelling van de vinger.

Wat kun je doen?
Heb je kleine kinderen? Hang dan de handdoekklem hoger zodat ze er niet bij kunnen. Je kunt er ook voor kiezen om de handdoekklem te verwijderen en deze kosteloos via PostNL terug te sturen naar:

Antwoordnummer 10001
5140 VB
Waalwijk

Meer informatie over het product
Deze veiligheidswaarschuwing heeft betrekking op de ‘ZACK handdoekklem Genio zwart rvs - zelfklevend 40137’ met EAN nummer 4034398401374. De fabrikant van het artikel is ZACK. Het product is in de periode 15-10-2021 t/m 9-09-2022 aangeboden door Saniweb (webshop), Sanidirect (webshop en winkel), Brugman (winkel) en De Badenman (webshop).

Bron: Saniweb


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.