'Geen typische winkel, maar wel een showroom'

Shana Rens van 93 Lines Interior opent eigen zaak in interieurinrichting

In 2019 richtte Shana Rens (29) het bedrijf 93 Lines Interior op. Als bezieler van 93 Lines, voelde zij haar reeds van kinds af aangetrokken tot de wereld van de interieurarchitectuur. In de kunstacademie en klassen van het KSO, liep ze uren rond waar zij haar fantasie de vrije loop liet gaan. Haar passie voor het combineren van ruimte, licht en lijnen, werd zo later haar beroep.

Sinds kort heeft Shana een zaak geopend in Aartselaar, dat gericht is op interieurinrichting. Alhoewel 93 Lines Interior niet meteen om een typische winkel gaat, bevat de zaak aan de straatzijde toch ook een showroom waardoor het beeld in deze winkelstraat zeker niet misstaat. Dat meldt Het Nieuwsblad.


Shana Rens, oprichter van 93 Lines Interior.

“Het was mijn droom in mijn geboortedorp ook echt in een eigen pand te kunnen werken. Met Cara en Sofie en occasioneel de hulp van mijn man Michael werken we nu met een sterk team in de Kapellestraat", vertelt ze in een interview.

Shana is gediplomeerd interieurarchitecte en behaalde haar master diploma interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen in 2015. Na deze academische opleiding heeft ze verschillende jaren ervaring opgedaan als projectarchitecte bij meerdere architectenkantoren, waaronder ‘Verhamme + Vel Architecten’. De passie voor haar werk en drive om te inspireren werden zo vertaald in haar eigen bureau.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.