Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vincent Sheppard presenteert designs voor binnen en buiten

Vincent Sheppard presenteert met zijn nieuwe designs voor binnen en buiten. Met een modulaire collectie, verschillende stoelen, sfeervolle lampen en een keramische tafel verenigt het merk comfort en gemak. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Kodo modular
Als antwoord op de stijgende vraag naar meubilair op maat breidt Vincent Sheppard zijn Kodo collectie uit met een modulaire reeks. De modulaire Kodo collectie biedt verschillende mogelijkheden om de design loungehoek te creëren voor hedendaagse woningen, hotels en openbare ruimtes.



Cleo stoel
Vincent Sheppard brengt vorm en functie in evenwicht om meubilair te creëren dat zowel praktisch als mooi is om naar te kijken. De Cleo stoel is een voorbeeld van die ontwerpfilosofie. Het slanke profiel van Cleo bestaat uit twee aluminium delen. Een daarvan vormt de boog van de rugleuning, terwijl het andere deel rond de rugleuning loopt en de armleuning vormt.

Norma lounge
Norma combineert tactiliteit met een luchtig gevoel en Scandinavische design esthetiek. De stoel heeft een onderscheidend ontwerp dat geolied eikenhout en tactiel touw verenigt. De eiken poten en het ronde frame ondersteunen een royale zitting van zacht acryltouw. De Norma lounge stoel is geschikt voor in huis, een hotel of binnen een bedrijf.

Freya stoel
De stapelbare Freya stoel heeft een tijdloze look. De massief houten poten en gebogen rugleuning zijn licht afgerond wat een uitnodigende en toch stoere uitstraling aan de stoel geeft. Drie brede teakhouten latten kenmerken de zitting van Freya en geven de stoel een karakteristieke look.


Volta tafel
De Volta eettafel is een plek om samen te komen in openlucht. De combinatie van een lichtgrijs keramisch tafelblad en een strak maar stevig teakhouten frame zorgt voor een onderhoudsarme tafel. Het minimalistische ontwerp van Volta resulteert in een tijdloze eettafel.


Maya lamp
De eigentijdse Maya lamp zorgt voor balans tussen warm hout en zwart aluminium. Maya's behuizing is vervaardigd met hergebruikte teakhouten latten die een led-module op zonne-energie omarmen. Doorheen de openingen in het houten frame dompelt Maya de omgeving in een warme, verwelkomende gloed onder en creëert de duurzame lamp in een oogwenk een dromerige sfeer. 


Titus stoel
Titus - bekend om zijn gevlochten rotanrug - is een eigentijdse heruitvinding van een geliefd mid-century ontwerp. Licht en lucht kunnen door het geweven oppervlak stromen, waardoor een fijn schaduwpatroon door de kamer valt.



Meer informatie:
Vincent Sheppard
Industriepark 5
8587 Spiere-Helkijn
+32 56 46 11 11
www.vincentsheppard.com

Publicatiedatum: