Datum voor 24e editie van Art Rotterdam bekend

De datum voor de 24e editie van Art Rotterdam is bekend. Over enkele maanden zullen ruim honderd toonaangevende binnen- en buitenlandse galeries het werk van aankomende en gevestigde kunstenaars tonen op een vloeroppervlak van 10.000 m2.

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari 2023 zal het evenement, als van ouds, gehouden worden in de Van Nelle Fabriek, een van de pronkstukken op Unesco's Werelderfgoedlijst. New Art Section
De New Art Section, sectie voor opkomende kunstenaars, krijgt tijdens deze 24ste editie een nieuwe impuls. Gesitueerd pal naast de entree, in de met daglicht gevulde sfeervolle koffiefabriek, bepaalt zij de eerste indruk van de bezoeker. Met zestien vernieuwende presentaties eist deze sectie een centrale plaats op in de aandacht van verzamelaars en kunstprofessionals. Aanpalend bevinden zich twee restaurants die vanuit de entreeruimte toegankelijk zijn.
 
Fons Hof, directeur Art Rotterdam: "Met de centrale plaatsing van de New Art Section benadrukken wij de uitgangspunten van Art Rotterdam: het ontdekken van nieuwe kunst en het stimuleren van jong talent. Voor veel kunstenaars betekent Art Rotterdam de start van hun loopbaan."

Meer informatie:
Art Rotterdam
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
0031 (0)10 742 02 58
info@artrotterdam.com
www.artrotterdam.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.