Bedrijfsleider Tsjeard Blom van Tecfor Care Nederland:

"We zijn belachelijk trots op de showroom"

Tecfor Care Nederland hield gistermiddag, woensdag 5 oktober, een housewarming. De leverancier van hoogwaardige zorgbedden heeft in Didam een nieuw bedrijfspand betrokken. "Dat biedt ons bedrijf nieuwe mogelijkheden, nieuwe samenwerkingen, andere uitdagingen, maar bovenal een omgeving waar wij onze klanten professioneel van dienst kunnen zijn", vertelt een enthousiaste bedrijfsleider Tsjeard Blom, terwijl hij zakelijke relaties, vrienden en familie rondleidt in het nieuwe pand.
Medewerkster Kelsey heette alle bezoekers welkom.

Tecfor Care Nederland, dat tot voor kort Tekvor Care heette, zet flinke stappen. Het bedrijf groeit flink waardoor het genoodzaakt was om te verhuizen naar een pand dat zeker drie keer zo groot is. Hier heeft men volop de ruimte om onder andere een enorme voorraad aan te leggen, want Tecfor Care staat erom bekend dat ze snel (meestal in twee weken) kan leveren.

Het team van Tecfor Care bestaat uit v.l.n.r. bedrijfsleider Tsjeard Blom, Eric-Jan Kuen (verkoop buitendienst), binnendienst medewerkster Kelsey Meupelenberg en logistiek medewerker Ruud Hendricken.

Op korte termijn wil Tsjeard zijn team uitbreiden met twee medewerkers, een voor de sales en de ander voor de logistiek. "Omdat er steeds meer bedden besteld worden kan Ruud wel een nieuwe collega gebruiken. Nog dit jaar willen we die aanstellen."


Tsjeard Blom (links) leidt relaties rond in de nieuwe showroom.


Eric-Jan Kuen (midden) in gesprek met klanten.

Tecfor Care staat voor technology for care. In de nieuwe vestiging beschikt het bedrijf over alle faciliteiten om door te kunnen groeien. Niet alleen heeft het een eigen fotostudio, magazijn en werkplaats, maar ook voor het eerst een showroom waarin 11 bedden staan opgesteld. "Hier ben ik belachelijk trots op", zegt Tsjeard met een brede glimlach. "Dit is precies wat ik wil uitstralen met onze producten; laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het ziet er ook keurig en opgeruimd uit, want als je elke dag mensen ontvangt, dan moet het er wel top uitzien.
Zakelijke klanten kunnen nu ook hun relaties hier mee naar toe nemen. Kunnen ze gelijk het productieproces laten zien. 
Het mooie is dat we nu in Nederland over twee showrooms beschikken, want in De Woonindustrie staan we ook met onze zorgbedden. Daarnaast hebben we in West-Nederland nog een partner bereid gevonden die onze volledige collectie zorgbedden presenteert en aanbiedt."


Tecfor Care biedt tal van zorgbedden en hoog-laag bedsystemen.


Een kijkje in een van de kantoren.

Door een continue groei en met name de toevoeging van de Elba-collectie, snakte Tecfor Care naar meer ruimte. Van het model Fiorè, dat vorig jaar is gepresenteerd, zijn inmiddels de eerste tien modellen in verschillende showrooms geplaatst. Een volgende stap is om het hooglaagsysteem te combineren met een boxspring. "Prijstechnisch wordt dat een bijzonder interessant bed", aldus Tsjeard. 


Tecfor Care heeft altijd genoeg voorraad, om klanten snel van dienst te kunnen zijn.


Tijdens de housewarming kwamen de bezoekers niets te kort.

Meer informatie:
Tecfor Care Nederland
Majoraan 9 A
6942 SB Didam
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
verkoop@tecfor-care.com  
www.tekvorcare.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.