A House of Happiness wint diversiteitsprijs

Ieder jaar reiken Tûmba en Gemeente Leeuwarden op Diversity Day de diversiteitsprijs uit aan een bedrijf dat zich op inspirerende wijze inzet voor een inclusieve samenleving. Dit jaar gaat de diversiteitsprijs naar A House of Happiness.

“Iedereen hoort erbij en is van waarde voor het bedrijf.” Dat is de visie van A House of Happiness op diversiteit. “Diversiteit zorgt voor verschillende invalshoeken waardoor beter ingespeeld kan worden op de uitdagingen van de markt. Je komt verder als je er samen naar kijkt", aldus A House of Happiness.Tûmba: "Met de verschillende etnische achtergronden die werkzaam zijn bij A House of Happiness, de mogelijkheden die zij bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de persoonlijke aandacht die hier binnen het bedrijf voor is, heeft A House of Happiness deze prijs meer dan verdiend."

Als tip richting andere bedrijven die zich willen inzetten voor een meer diverse en inclusieve werkvloer, geeft Lianne Knier van de afdeling Human Resources: "Het helpt om open te staan voor iedereen. Je komt verder als je er samen naar kijkt en dat leidt vaak tot mooie successen. Niet denken vanuit problemen, maar meedenken. Verschil verrijkt."

Meer informatie:
A House of Happiness
www.ahouseofhappiness.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.